注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

        沉沦·狂乱

                 Lost

 
 
 

日志

 
 

其实我都好耐无用广州话写BLOG了  

2010-07-10 02:13:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

友谊忽然在感恩节之外搞全场5折,有D吓人。

而且友谊次次5折,D人都好似唔洗钱甘抢……真系唔洗钱咩…………

 

太阳落山之后同埋隔离屋阿姨一起去汲汲有咩买。

 

本来打算买过对凉鞋,上年买果对我真系好中意噶,但泡沫跟着耐左后跟矮了不少,综合黎讲,系时候换噶啦。

但之后又帮人系网上买过两对仿品,都觉得好难睇……

我和同学一起着出黎的时候,距唔讲,我真系唔知果对就系我帮距买的仿品咯…………

上年卖呢对鞋既卖家又早就无晒货了。其他既我惊好似我帮人地买翻黎既果D甘难睇………………

 

好唔容易系友谊见到对能接受既,打完折都要400,但系比完钱摞鞋既时候,我发觉距个鞋扣有质量问题,仲唔止一对咯。

于是我叫阿妈退翻对鞋D钱比我买果个耳机,同重新定做翻对雪纺绑带鞋算了= =

 

 

等我听朝再去友谊同人群打交买耳机= =++

终于都下定决心买耳机了!!其实是我终于有闲钱了…………

  评论这张
 
阅读(54)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017